Karta

Visa hållplats

Karta Rensa

Sök information

Sök
  Karta Tillbaka

  Busshållplats

  Res från Res till Visa avgångar
  Karta Tillbaka

  Avgångar från hållplats

  Karta Rensa

  Reseplanerare

  Sök
  Karta

  Karta

  Tillbaka

  Om Appen

  Denna applikation är ett internetbaserat program från Värmlandstrafik. Dess syfte är att för dig som resenär på ett enkelt och överskådligt sätt kunna finna information om resor i Värmland.

  Hitta hållplats

  Det finns två sätt att söka efter hållplatser. Det första alternativet är att använda fliken Sök. Skriv in ett sökord och aktivera valet Hållplats från urvalslistan. Tryck därefter på sök. Då visas en lista med de 10 mest passande förslagen. Hållplats markeras av en symbom med ett "H". Tryck på rubriken för den hållplats du vill gå till så visas den valda hållplatsen i kartan.
  Det andra alternativet är att söka hållplats via fliken Resa. Starta sökningen genom att skriva i något av fälten "Res till" eller "Res från".

  Sök resa

  Använd fliken Sök och skriv fill i fälten för Från och Till samt det datum och tid du vill åka. Klicka på sök och en lista med passande resor visas. Klicka därefter på ett av elternativen i listan och mer information visas.

  Visa resa

  I den detaljerade vyn som klickas fram vid sökning av resa så finns en knapp "Visa på karta". Tryck på den och resan laddas in i kartan. Resans start markeras med en grön symbol och resans mål markeras med en röd symbol. Byten markeras med en symbol med en roterande pil. Dessa symboler går att klicka på för att visa mer information.

  © Lantmäteriverket i2009/00858